Наші студенти – учасники міжнародних конференцій та представники конгресу BIMCO

 


Протягом 28-30 листопада 2019 року відбулася міжнародна медична конференція студентів та молодих вчених “LIMC” на базі Люблінського медичного університету (Люблін, Польща), учасниками якої стали і студенти БДМУ – члени ради Студентського наукового товариства (СНТ), – Тюлєнєва Віаланта Олександрівна – студентка 2 курсу Медичного факультету №2, та Саука Еліна Олегівна –  студентка 2 курсу Стоматологічного факультету.


Варто зазначити, що на початку осіннього навчального семетру поточного року між конференціями LIMC та BIMCO була укладена парнерська угода, яка забезпечує можливість взаєморозповсюдження інформації, новин, анонсів та взаємореклами сторін домовленості з метою популяризації LIMC та BIMCO в осередках молодого наукового покоління медичних ВНЗ. У зв’язку з цим, оргкомітет LIMC у перші два дня конференції, 28-го та 29-го листопада, забезпечив учасниць-представниць ради СНТ умовами поширення реклами та розголошення інформації про чергове проведення щорічного конгресу BIMCO 2020, яке відбудеться 7-10 квітня 2020 року на базі нашого університету.


За час конференції студентки доповіли на таких секціях, як «Pathomorphology and forensic medicine» та «Head and neck diseases, dentistry», послухали лекцію професора  Rahul Anil Sethi Єреванського Державного Медичного Університету «All about ejection, fraction and cardiac cycle» та взяли участь в одному з майстеркласів.


Крім того, конференція – це хороший шанс знайти нових друзів з різних куточків Земного шару , у нашому випадку студенти-медики з Румунії, Росії, Польщі, Нігерії, Литви тощо.


Особливо вдячні оргкомітету LIMC за дружелюбність та готовність допомогти у будь-якій ситуації!

Чекаємо взаємного візиту учасників-партнерів LIMC на BIMCO 2020 та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!