Новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця

23 жовтня 2019 року розпочався новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця. ШМН – проект ради Студентського наукового товариства БДМУ – минулого року досяг чималого успіху і випустив прекрасних студентів-науковців, що вже використовують одержані знання на міжнародних студентських медичних конференціях в Україні та закордоном, десятеро випускників стали членами ради СНТ.

Новий навчальний рік у ШМН стартував активно: школярі засвоювали настанови від наукового керівника СНТ, голови Ради Молодих Вчених, доцента кафедри Патологічної анатомії Тюлєнєвої Олени Анатоліївни, дізнались цікаву інформацію про склад і функції ради СНТ від голови ради СНТ 6-курсниці Анастасії Гоян, успішного науковця, поділились очікуваннями від Школи Молодого Науковця і навіть вже отримали перше домашнє завдання. Новенькі познайомились зі своїми групами, в яких працюватимуть в подальшому над підготовкою до Турніру Юних Медиків, а також з керівниками груп – досвідченими студентами-науковцями, які допомагатимуть школярам робити перші кроки у своїй кар‘єрі в науці. Зарядили оптимізмом першокласників випускники ШМН, які розповіли про свої враження від навчання у Школі Молодого Науковця, про отриманий досвід та його цінність у подальшій науковій діяльності.

 

          

Загалом, перше засідання ШМН пройшло продуктивно та залишило у всіх приємне враження. Підготовка до Турніру Юних Медиків вже кипить.  Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соцмережах Інстаграм та Фейсбук.

 

Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/0/mobile/folders/10TSH4eEQ6WL2diEGNrL8GrkToJ9BqcvK/1I33vJf2Vicmf9xC7LEkzMJi18tQ1keg6/1YtUbr0qHN3uinJgSuF_y-G9rANVEALBU?usp=forms_web&sort=13&direction=a