Медичний брейн-ринг від Школи молодого науковця

Навчальний семестр підходить до свого завершення, а Школа молодого науковця продовжує свою роботу.

 9 листопада 2021 року у теоретичному корпусі БДМУ відбувся медичний брейн-ринг, в якому прийняли участь усі бажаючі студенти Університету. Подія особлива тим, що до неї долучились активні студенти молодших курсів з вмінням швидко знаходити відповідь та прудко її висловлювати на чітко поставлені питання науково-медичної тематики.     

    

Захід розпочався з вітального слова заступника голови Ради молодих учених БДМУ – Анастасії Говорнян, яка впевнила студентів, що наука може бути не тільки пізнавальною, а й цікавою у процесі її здобуття.

Проінформувала присутніх щодо плану та правил проведення медичного брейн-рингу голова Ради СНТ – Еліна Саука. Далі учасники були розділені на 4 команди шляхом жеребкування. Члени команд обрали капітанів та наступні назви команд: “Астроцити”, “Вітаміни”, “Cinnabons” та “League of Nations”.

Учасникам було відведено по 60 секунд на обговорення відповідей на питання з різноманітних медичних дисциплін, таких як анатомія, мікробіологія, гістологія, медична біологія, біохімія, фізіологія та інші.

            Лічильна комісія підраховувала кожен бал і вже наприкінці засідання були відомі результати змагання, які виголосила Анастасія Говорнян:

І місце посіла команда «Cinnabons»;

ІІ місце – команда «Астроцити»;

ІІІ місце посіли одразу дві команди: «League of Nations» та «Вітаміни».

Усі команди отримали дипломи з призовими місцями та солодкі подарунки до світлих новорічних свят, які наближаються.

Щиро вітаємо учасників медичного брейн-рингу та бажаємо їм успіхів в подальшій науковій діяльності!