Відкриття четвертої Школи Молодого Науковця

5 жовтня 2021 року відбулось відкриття четвертої Школи Молодого Науковця, що є проектом Ради Студентського Наукового Товариства.

 

ШМН є проектом, що створений з метою підготовки та спрямування студентів І-ІІІ курсів на подальшу наукову діяльність. Пріоритетними завданнями ШМН є популяризація науково-дослідницької роботи серед студентів молодших курсів, а також всебічна допомога та спрямування у виборі тематики наукової роботи.

Перше засідання розпочалось з вітального слова наукового керівника СНТ, голови Ради Молодих Учених Олени Анатолівни Тюлєнєвої. Вона привітала всіх слухачів школи з початком роботи четвертої Школи Молодого Науковця та наголосила на важливостях саморозвитку та постійного вдосконалення.

 

 

Заступник голови РМУ Говорнян Анастасія Василівна провела мотиваційну бесіду, під час якої розповіла про те, чим є наука для неї і чому бути науковцем – це так престижно.

Голова ради СНТ Саука Еліна ознайомила юних науковців з структурою та функціями СНТ, розповіла про особливості внутрішньої взаємодії наукового товариства, а також надихнула юних колег на плідну роботу.

Директор Школи Молодого Науковця, керівник сектору PR Ukraine Борона Вікторія розповіла про те, як була започаткована ШМН, про особливості кожної з шкіл, та поділилась планами подій на наступний семестр.

Заступник з міжнародних зв`язків Сокольник Ірина представила для слухачів школи конгрес BIMCO, а також розповіла про важливість участі у міжнародних та всеукраїнських конференціях.

 

 

Рада СНТ вкотре доводить, що для студента, який прагне пізнавати нове та самовдосконалюватись не існує перепон, а тільки виклики.