Перше засідання Школи молодого науковця БДМУ

1 жовтня стартував новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця (ШМН). Цього дня відзначають День захисників та захисниць України. Засідання розпочалося з подяки Збройним силам України за можливість проведення заходу та вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання.

ШМН – проєкт Ради СНТ Буковинського державного медичного університету. Школа працює вже шість років і за цей час підготувала талановитих молодих науковців. Випускники школи отримують цінні знання та навички, які потім успішно використовують на міжнародних студентських медичних конференціях в Україні та за кордоном. Найактивніші випускники доєднуються до Ради СНТ, а потім і до Ради молодих вчених БДМУ та продовжують свою активну наукову стежину.

З вітальним словом виступив ректор БДМУ, професор ГЕРУШ Ігор Васильович. Ігор Васильович побажав учасникам успіхів, натхнення та цікавої подорожі у світі науки. Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних звʼязків, професор ГОДОВАНЕЦЬ Оксана Іванівна розповіла про особистий досвід у науковій діяльності та змотивувала студентів ніколи не зупинятися на досягнутих результатах. Науковий керівник СНТ та голова Ради молодих учених БДМУ Анастасія КОТЕЛЬБАН привітала студентів з початком нового навчального року в ШМН та ознайомила всіх з діяльністю Студентського наукового товариства

Познайомив присутніх із структурою та головними напрямками роботи Ради СНТ, а також доповів про події, які організовує Рада, Олексій БОРЕЙКО – студент 6 курсу, голова Ради СНТ БДМУ. Координатор сектору PR-Ukraine – Олександра БІЛОУС презентувала план роботи Школи молодого науковця, розповіла про історію задумів та реалізацію проєкту, основні цілі та завдання.

Доктор філософії, головний куратор медико-психологічного факультету, асистент кафедри медичної біології та генетики – ЙОСИПЕНКО Владислав Романович, поділився своїм науковим досвідом: презентував учасникам як правильно працювати з науковими матеріалами та як підготуватися до виступу на наукових конференціях.

На завершення голова Ради молодих вчених анонсувала дату та план наступного семінарського засідання Школи молодого науковця.

З нетерпінням чекаємо на подальших заходах наших молодих колег у науці!