Літня підготовка студентів БДМУ до складання іспитів IFOM разом з платформою AMBOSS

23 та 30 червня студенти нашого університету мали змогу долучитись до проведення інтерактивного вебінару від платформи онлайн-навчання AMBOSS, що спеціалізується на підготовці до USMLE та IFOM.

Перший вебінар, що мав назву «How to study smarter and score higher with AMBOSS» ознайомив учасників зі структурою платформи, дозволив зрозуміти, як ефективніше використовувати свій час для того, щоб вивчити більшу кількість матеріалу за невеликий проміжок часу.

 

Слухачі активно спілкувались між собою в чаті, та задавали хвилюючі питання спікеру.

 

Учасниками вебінару стали понад 100 учасників, оскільки долучитись могли не тільки студенти Буковинського державного університету, кількість яких серед слухачів була найбільшою, а й всі бажаючі.

30 червня був проведений другий вебінар, тема якого звучала, як «How to tackle the IFOM with AMBOSS», учасники дізнались про те, як знайти підхід до конкретних питань з IFOM та інших іспитів, таких як USMLE тощо, з’ясували в чому полягає особливість запитань в цьому тесті, ознайомились з їх структурою та відмінними ознаками від тестів, з якими студент переважно зустрічається в стінах рідного університету.

 

Вебінар дозволив слухачам дізнатись стратегії ефективної підготовки до даного типу іспитів та як правильно підійти до вивчення клінічних випадків.

Варто зазначити, що платформа AMBOSS надала кожному зареєстрованому учаснику безкоштовний доступ до своїх матеріалів, та нагородила особливо активних слухачів подарунками.

Кожен учасник отримав неоціненний досвід та перспективи для подальшого розвитку і вдосконалення.

 Студентство вкотре доводить, що між наукою та науковцем немає жодних кордонів та перешкод.