Урочисте відкрите засідання Ради Студентського наукового товариства та Ради молодих вчених

14 листопада у Великій конференц залі Адміністративного корпусу БДМУ відбулось відкрите засідання Ради Студентського наукового товариства та Ради молодих вчених, присвячене Дню науки.
Науковий керівник Ради СНТ та РМВ Тюлєнєва Олена Анатоліївна відкривала засідання доповіддю про наукову діяльність в університеті, її форми та наукові заходи. А також наголосила на підвищенні рейтингу конгресу не тільки на рівні країни, а ще й світу, що, в свою чергу, потребує підвищення якості проведення конгресу, секційних засідань та майстер класів.
Про оновлений склад Ради СНТ, події та заходи, які організовує Рада доповідала Лопачук Анна. Координатор міжвузівського сектору наголосила про створений на сайті Студентського наукового товариства snt.bsmu.edu.ua календар науковий подій України та світу. Календар постійно оновлюється актуальною інформацією.
Координатор внутрішньовузівського сектору Палига Христина презентувала новий проект Ради СНТ – Школа молодого науковця, оголосила мету її створення та повідомила про перші результати занять з учасниками.
Голова Ради СНТ Гоян Анастасія звітувала про роботу Ambassador Рrogram, значне збільшення кількості її учасників та перспективи програми для BIMCO 2019, а також повідомила перелік країн-учасниць та інформацію про заключення партнерських договорів.
Говорнян Сергій анонсував проведення цьогорічного конгресу, збільшення кількості днів та реєстраційну форму, а також оновлений сайт bim.co.ua. Цьогоріч реєстрація відповідатиме минулорічні, проте потребує створення нового особистого кабінету на сайті реєстрації registration.bim.co.ua
Реєстрацію на конгрес вже відкрито, триватиме вона до 31 січня 2019 року.
Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих вчених BIMCO 2019 відбудеться 2-5 квітня на базі Буковинського державного медичного університету. Значно зросла кількість учасників з-за кордону та України. Разом з тим, цьогорічний конгрес відвідають іноземні спікери з захоплюючими лекціями та майстер-класами.