З нагоди Всесвітнього дня науки 18 листопада 2020 року відбулося онлайн відкрите спільне засідання РМУ та Ради СНТ БДМУ!

З нагоди Всесвітнього дня науки 18 листопада 2020 року відбулося онлайн відкрите спільне засідання Ради молодих учених та студентського наукового товариства Буковинського державного медичного університету.

З промови наукового керівника СНТ БДМУ, голови Ради молодих учених Олени Тюлєнєвої присутні на зборах студенти, молоді учені та досвідчені викладачі-куратори студентських наукових гуртків кафедр університету мали нагоду отримати інформацію про особливості організації наукової діяльності студентів в гуртках теоретичних та клінічних кафедр в умовах дистанційного навчання, проекти Ради СНТ БДМУ, зорієнтовані на мотивацію та підтримку молодих дослідників.

Керівник сектору PR Україна Ради СНТ Вікторія Борона презентувала основні інформаційні розділи оновленого сайту Товариства молодих науковців БДМУ http://snt.bsmu.edu.ua та звернула увагу слухачів на календар наукових подій України та світу, який постійно оновлюється актуальною інформацією.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У доповіді керівника сектору PR International Ради СНТ Ольги Ілащукбуло висвітлено про міжнародну діяльність СНТ БДМУ та зв’язки з медичними вищими навчальними закладами інших країн, принципи програми «AmbassadorprogramBIMCO» та її результати 2020 року, план найближчих міжнародних конференцій молодих учених – умови та порядок реєстрації, а також про можливість участі студентів БДМУ у міжнародних програмах академічних обмінів та стажувань закордоном/

 

Керівники сектору Ради SMM – Олена Марчук та ІТ & Development – Андрій Кравчук розкрили особливості рекламної кампанії BIMCO 2021, які спрямовані на популяризацію молодіжного конгресу та нашого Університету у світовому науково-інформаційному просторі, презентували офіційні сайти СНТ БДМУ і BIMCO та сторінки в соцмережах.

 

 

 

 

 

 

 

З 1 листопада 2020 року стартувала реєстрація учасників BIMCO 2021 – VІІІ Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів та молодих учених, який відбудеться 6 – 9 квітня 2021 року. Умови участі у BIMCO 2021 змінено, про особливості реєстраційної форми та рецензування матеріалів конгресу детально роз’яснила у своїй промові заступник голови Ради молодих учених БДМУ Анастасія Гоян.

На завершення засідання увагу присутніх було акцентовано на початку в університеті І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 н.р., умови участі в якому та вимоги до наукових робіт розміщені у відповідній рубриці сайту СНТ БДМУ.