Перше засідання Ради СНТ в новому складі


19 вересня 2019 року відбулось перше засідання ради Студентського наукового товариства БДМУ. Очолювала засідання науковий керівник СНТ, голова Ради Молодих Вчених, доцент кафедри Патологічної анатомії Тюлєнєва Олена Анатоліївна. Насамперед на засіданні затвердили структуру Ради СНТ, функції секторів та їх оновлений склад, а також обрали їх керівників на 2019-2020 навчальний рік (детальніше – за посиланням Рада СНТ).

Крім того, на засіданні обговорили план заходів та подій, що організовуватимуться у поточному році Радою СНТ, зокрема перспективи проекту «Школа молодого науковця», який мав успіх минулого року, збагативши корисними знаннями, вміннями і навичками широке коло українських та іноземних студентів БДМУ. Також мова йшла про можливості проведення міжнародного обміну студентів з медичними університетами Молдови та Польщі. Наприкінці засідання обговорили план підготовки до BIMCO 2020.

Засідання було продуктивним і плідним. Подальша робота вже виконується за чітким графіком оновленим складом Ради. Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соцмережах Інстаграм та Фейсбук.