Школа молодого науковця продовжує роботу.

6 листопада у читальному залі Теоретичного корпусу БДМУ відбувалося друге засідання ШМН. Рада Студентського наукового товариства Буковинського державного медичного університету підготувала значний об’єм корисної інформації і починає ділитися нею зі студентством БДМУ.
Відкрила друге засідання науковий керівник Ради Тюленева Олена Анатоліївна, яка повідомила план роботи та побажала учасникам плідної роботи. Курувала хід засідання Голова Ради Гоян Анастасія. Першим з доповіддю виступив Петроченков Генадій та ознайомив присутніх з тим, що таке наукове дослідження, з чого воно складається та як обрати науковий напрямок. Алі Абізаїд продовжив ділитись досвідом про огляд літератури, особливості його проведення та оформлення результатів. Про етапи доповіді, її структуру, створення ідеальної презентації, а також розкрив власні секрети ідеальної доповіді Іваніцький Антон.
На завершення студентів поділили на групи, які отримали кураторів. Члени Школи молодого науковця готуватимуть власне наукове дослідження, вчитимуться його презентувати та захищати. Краща робота отримає безкоштовну участь у Міжнародному медикофармацевтичному конгресі BIMCO.
Школа молодого науковця, як унікальних механізм передачі наукового досвіду між студентами продовжує працювати та вже отримує перші результати.