Відкриття Школи Молодого Науковця

16 жовтня у Великій конференц залі Буковинського державного медичного університету відбулося відкриття проекту Ради Студентського наукового товариства – ШКОЛА МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ
Потужний механізм передачі наукового досвіду між студентами почав свою роботу. Відкривала засідання науковий керівник Ради Студентського наукового товариства та Голова Ради молодих вчених, доцент кафедри патологічної анатомії Тюлєнєва Олена Анатоліївна, яка наголосила на важливості наукової діяльності студента та представила новий склад Ради СНТ. Голова СНТ, Гоян Анастасія Василівна вела активний полілог з аудиторією про те, що таке наука та чим важливий постійний розвиток науковця. Координатор внутрішньовузівського сектору та безпосередній куратор Школи молодого науковця Палига Христина ознайомила студентів з тематичним планом занять та заходів. Заступник голови Ради СНТ та координатор PR-сектору Алі Абузаїд у своїй доповіді згадав наукові відкриття, що змінили медицину. Про діяльність Ради Студентського наукового товариства, його склад, події та заходи доповідала координатор Міжвузівського сектору Лопачук Анна. Завершив засідання своєю мотиваційною промовою лікар-інтерн та член Ради молодих вчених, а також почесний член Ради СНТ Говорнян Сергій, наголосивши на тому, що навчання, наукова діяльність та постійне вдосконалення є необхідною складовою формування молодого науковця, а Школа молодого науковця один з маленьких кроків до великих досягнень.
Функціонуватиме школа поточний навчальний семестр. Заняття та тренінги допоможуть студентам обрати науковий напрямок, отримати навички оформлення наукових досліджень, написання статей та тез, а також практичні поради участі у конференціях та багато іншого.

https://drive.google.com/drive/folders/17aMFy_EfUTW6zIKmWGrTfNBMA_jr8xrL?usp=sharing